muziek

 

Mijn leven heeft, voor een groot gedeelte, in het teken van muziek maken, schrijven

en opnemen gestaan. In mijn jonge jaren speelde ik in bands als Gutta Percha, White Bird, Sjarzje en Kurk, waarin ik ook grote delen van het repertoire schreef ( vooral samen met Marco Ventevogel)

Vanaf 1991 speelde ik in Straat, waarmee ik twee cd’s maakte en in de band Stapel. Straat veranderde in ExpresZo en speelde in verschillende bezettingen tot na 2000 in binnen en buitenland. Van 2004 tot 2010 speelde ik met de Wout Akkermans Kapel, oa. op Lowlands

Op 24 januari 2004 startte ik samen met Elkie Deadman, Frank van Duijvenvoorde en Ferdi Lancee,  Studio Cell4, waar in de loop der jaren veel is opgenomen en waar ik ook zelf graag muziek maak.

Mijn eigen muziek varieert van instrumentale soundscapes tot liedjes en muziek bij gedichten.

In 2008 maakte ik de cd  ‘de zitpijl vertelt’ met 25 verhalen en gedichten uit het rivierenland, waarvan er 17 van muziek zijn voorzien.(bijv. de rivier, van Nicolaas Matsier en nog in morgens gemeten, van Koos van Zomeren

In 2009 liet ik mij inspireren door gedichten van de Zaltbommelse dichteres Annette van den Bosch. Dit leidde tot de presentatie van de cd ‘Woorden in de Hof’ tijdens de Kunst Kiezel en Klei Kunstroute. Hieronder twee gedichten en een recent lied.

loslaten

my world